Αρχική Νέα ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

    Σε νέα κινητοποίηση, με αίτημα να κλείσει οριστικά η χωματερή της Φυλής προχώρησαν Σωματεία και Φορείς της Δυτικής Αθήνας και Αττικής, την Πέμπτη 5 Ιουλίου το απόγευμα, στο κέντρο της Αθήνας, με συγκέντρωση στην Ομόνοια και ακολούθως με πορεία στο υπουργείο Εσωτερικών.
Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν η Δημοτική Αρχή, εκπροσωπούμενη από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ντιπολίτευσης κ. Χρήστος Κυριάκος και κα Κατερίνα Πατρικίου, ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Χρήστος Κατσώτης, ο περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής του ΚΚΕ κ. Γιάννης Μανουσογιαννάκης, καθώς επίσης και αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου.
   Οι διαδηλωτές με πορεία, στην κεφαλή της οποίας βρισκόταν απορριμματοφόρο του Δήμου Πετρούπολης, έφτασαν στο υπουργείο Εσωτερικών με συνθήματα όπως: «Η ανάπτυξή τους τσακίζει το λαό. Φτώχεια, ανεργία και σκουπιδαριό» και «Ούτε στα Λιόσια, ούτε στη Φυλή, έξω απ' το Θριάσιο η χωματερή».
   Στο Υπουργείο Εσωτερικών, οι φορείς και τα σωματεία συνάντησαν κατεβασμένα τα ρολά και τον υπουργό Π. Σκουρλέτη να έχει «χαθεί», παρά το γεγονός πως είχε ενημερωθεί για την σημερινή συγκέντρωση και πορεία.
   Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος, Β. Σίμος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους,κατήγγειλε τη στάση του υπουργείου και συνολικά της κυβέρνησης, που γυρίζουν για ακόμα μία φορά την πλάτη στα λαϊκά προβλήματα. Τόνισε, πως το Υπουργείο κλειδώνει τις πόρτες σε προκαθορισμένο ραντεβού με εκλεγμένους βουλευτές, με Δημοτικές Αρχές, συλλόγους και σωματεία, που έρχονται να καταθέσουν τα προβλήματα και τα αιτήματά τους. Γυρίζουν την πλάτη, όπως ακριβώς έκανε και η κ. Δούρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπου εμφανίστηκε μόνο και μόνο για να απειλήσει το λαϊκό κίνημα ότι θα την βρει απέναντί της. Τέλος, σημείωσε πως ο αγώνας θα συνεχιστεί με αισιοδοξία που πηγάζει από το δίκαιο των αιτημάτων.

Ενημερωθείτε αναλυτικά από το Δελτίο Τύπου ....

Παρακολουθείστε απόσπασμα από την ομιλία του Δημάρχου κ. Β. Σίμου, προς τους συγκεντρωμένους....

 

  Πίσω The deal is that Indiana Loans Online online can save your time, nerves and make a solution of all your financial problems. Cialis Professional online is capableto release you reliably from the erection problems, its improved formula gives the new properties to the drug.

Εκδηλώσεις

01.07.2018 - 02.07.2018 | 21.00
«Οι ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον

«Οι ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον
από τη θεατρική ομάδα εφήβων.

29.06.2018 - 29.06.2018 | 21.00
Συναυλία Κλασικής Μουσικής

ΤΜΗΜΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Θέατρο Πέτρας, σκληνή Peter Brook,

28.06.2018 - 28.06.2018 | 21.00
Συναυλία Μοντέρνας Μουσικής.

ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Θέατρο Πέτρας, σκηνή Peter Brook - Πέμπτη,

26.06.2018 - 26.06.2018 | 21.00
Το Γαλάζιο Πουλί/Blue Bird

   Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα

23.06.2018 - 24.06.2018 | 20.30
Διήμερο Αφιέρωμα στην Παράδοση 2018
Θέατρο Πέτρας, Σάββατο 23 και


All rights reserved Municipality of Petroupolis 2018 | Designed & Developed By Profile Software