Αρχική

Είσοδος Χρηστών


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό; Εγγραφή Χρήστη
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ημερολόγιο

<<  Νοέμβριος 2017  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΛΙΟΥ
Δευτέρα, 07 Αύγουστος 2017 13:34

    Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου Πετρούπολης σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κατά τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου, 5 Αυγούστου, στην οδό Πανοράματος, πλησίον του Προφήτη Ηλία, στα διοικητικά όρια του Δήμου Ιλίου.
    Στην περιοχή έσπευσε το πυροσβεστικό όχημα με προσωπικό της πυρασφάλειας του Δήμου μας από τα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς, αλλά και υδροφόρο όχημα το οποίο -μαζί με αντίστοιχα οχήματα των όμορων δήμων, αλλά και του ΑΣΔΑ- βοήθησε στον ανεφοδιασμό των οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και συνέβαλε στο μέτρο του δυνατού στην κατάσβεσή της.
    Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, αφού όμως πρώτα, δυστυχώς, κάηκαν έξι στρέμματα χόρτων και χαμηλής βλάστησης, αλλά και λιγοστά δέντρα.
  

Το γεγονός ότι υπήρξε άψογος συντονισμός και σωστή λειτουργία των υπηρεσιών οφείλεται και στην προ μηνών Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, στην οποία οι αρμόδιοι φορείς (Δήμος Πετρούπολης, ΑΣΔΑ, Περιφέρεια Αττικής, Πυροσβεστικό Σώμα) προχώρησαν έγκαιρα στον προγραμματισμό των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την πρόληψη δασικών και άλλων πυρκαγιών εντός του αστικού και περιαστικού ιστού της πόλης (π.χ. προγραμματισμένες αποψιλώσεις ξηράς βλάστησης για την φετινή αντιπυρική περίοδο στην περιοχή μας και χρονοδιάγραμμα τους, βατότητα κι ελεύθερη προσβασιμότητα του δασικού οδικού δικτύου του Ποικίλου για τα οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος και της εποχιακής πυρασφάλειας, ετοιμότητα Υπηρεσιών του Δήμου μας σε ενδεχόμενο καύσωνα κλπ.).
    Μεσούσης της θερινής περιόδου, καλούμε όλους τους δημότες να συνεχίσουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να ειδοποιήσουν άμεσα στο 199 το Πυροσβεστικό Σώμα, αλλά και την Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Πετρούπολης στο 210 5021 300, το οποίο λειτουργεί επί 24ώρου βάσης, σε περίπτωση που αντιληφθούν ότι υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς, ώστε να αποτραπεί όσο το δυνατόν αμεσότερα και να μην πάρει ευρύτερες διαστάσεις.


 

  Πίσω Tbol TabletsThere are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States. In rare cases, the smarting in eyes, the tumefaction of eyelids, nausea and headaches can happen. In case of long term Levitra Soft online administration the side effects become less perceptible or disappear at all.

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2017 | Designed & Developed By Profile Software